tisdag 8 juni 2010

Ovana Omtankar


Några av mina nya arbetskamrater hjälpte mig att iordningsställa mitt rum - på min nya arbetsplats - häromdagen.
"Visst är de nya gardinerna snygga? Vi har beställt till alla rum", sa nån stolt.
"Tror du att det blir bra med datorn så? Du kan ju eventuellt få lite blänk i skärmen..." sa en annan lite bekymrat.
"Är du inte nöjd med stolen kan du ju be att få en ergonomisk", sa en tredje.
"Och lamporna. De är lätta att flytta så att du får ljuset rätt", fortsatte samma person som oroade sig för datorblänket...
????????
Är inte detta otroligt??
Jag har jobbat i skolans värld i drygt 10 år och inte en jävel har brytt sig om hur jag suttit, var jag suttit, OM jag har suttit, om jag haft blänk i nån datorskärm, om jag ens haft en datorskärm - vi var väl 15 personer som delade på två datorer de senaste åren... Och gardiner! Det var en lång beslutsväg gardinfrågan skulle gå på min förra arbetsplats innan det till sist blev ett positivt besked. Och vem var det till sist som såg till att alla fick nya gardiner...?
Jag är otroligt TACKSAM över dessa omtankar - och jag måste vara oerhört lätt att tillmötesgå i dessa frågor - men jag har inga krav. Jag tycker att mitt kontor är jättefint. Eller??

3 kommentarer:

Lo sa...

Haha ja jag sitter här och gapar. Som sagt, i skolans värld finns det där inte. Hur många gånger har man inte planerat sina lektioner i skolans bibliotek med tjugo ungar runt sig till exempel. Ja jisses.

Stefanie sa...

Tycker ditt kontor är underbart! Man kanske skulla leta efter liknande jobb och få ett fint och stort kontor. Hoppas du trivs! Kramar

A-K sa...

Jättefint rum! Det ser stort ut.... Du har inte gått och blivit rektor, va? ;-)